20 Ekim 2015

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet KILIÇ Odamız, Genç ve Kadın Girişimciler Kurulunu Ziyaret Etti. Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette heyetten Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Muhammed Ali Kaya, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Yönetimi; odamızdan ise Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Kemal ÖNCÜ, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Selma ÖZSABUNCU ve kurul üyeleri katıldı.

Üyeler ile yapılan kısa tanışmanın ardından söz alan, Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Kemal ÖNCÜ; iş dünyasında gençlerin önemine değinerek, siyasette de genç isimleri görmenin önemli olduğunu, gençlerin siyasette yer almasının Türkiye’nin vizyonunu geliştireceğini belirtti.

AK Parti adayı Ahmet Kılıç ise; ‘’Türkiye’nin Kamu Personel Reformuna ihtiyacı var. AK Parti’nin programı, farklı devletlerde hatta Çin Komünist Partisince de uygulanıyor. Kariyer planlamaları ve kariyer eğitimleri çok farklı noktalarda veriliyor. AB standartlarını beğeniyorum. AB’ye girmek, ülkemize maddi kazanç sağlamayacaktır ama AB Standartlarını uygulamak, Türkiye’ye çok şey kazandıracaktır. Bürokratik yapıyı değiştirmek gerekiyor. Türkiye’de bürokratik oligarşi büyük sorun. Kamu Personel Reformuna ciddi anlamda ihtiyacımız var’’ dedi.