Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa KAYA Odamıza Ziyaret Etti

10 Mayıs 2018

Ak Parti Millet Vekili Aday Adayı Faruk AKTAŞ odamızı ziyaret etti. AKTAŞ’ı Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR, Meclis Başkanımız Hasan YIDIRIM, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Abdullah KAVLAK, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Şefik YILMAZ , karşıladı.

Ziyaret sırasında konuşan Başkanımız AĞDEMİR; “Öncelikle çıktığınız bu yolculukta size başarılar diliyorum. Siyasi parti gözetmeksizin Gemlik’ten bir milletvekilinin seçilmesi son derece büyük önem arz etmektedir. Oda Yönetim Kurulumuzla birlikte yaptığımız Ankara seyahatinde bu talebimizi kanaat önderlerimize ileterek destek istedik.  Gemlik’i bilen, değerlerini, yapısını ve de sorunlarını bilen birinin bizi temsil etmesi herkesin yararına olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek, iyi dileklerini iletti.