2019 Yılının 2. UGE Eğitimide Başarıyla Tamamlandı

12 Nisan 2019

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve İŞKUR ortaklığıyla düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimimiz başarı İle tamamlandı. Bu yıl birincisini düzenlediğimiz eğitimimiz ile birlikte toplamda 512 girişimci adayı KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimizden faydalandı.

Eğitmen Mihriban AKYOL’ un sunumu ile  dört gün boyunca Girişimcilik Kavramı, İş Fikri Geliştirme, İşletme Kavramı, İş Planı Hazırlama gibi konularda eğitim alan 12 kursiyer KOSGEB Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı.

Belgeyi alan girişimci adayları, iş planlarını hazırlayıp KOSGEB’in  desteğinden yararlanıp işlerini kurabilecekler. Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimci adaylarına ilgili raporlar hazırlandıktan sonra sertifikaları teslim edilecektir.