11. Meslek Komitemiz Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

23 Aralık 2018

Odamız 11.Meslek komite toplantısı Meclis Başkanımız Hasan YILDIRIM’ın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantıda Başkan Mahmut BAŞ, üyeler Hasan HAMALOĞLU, Hilmi Erkan AKINCI ve  Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Pınar AKIN yer aldı.

Mahmut BAŞ “ Bir çok işletmede kullanılan buhar prosesine yönelik eğitimin üyelere faydalı olacağı kanaatindeyim. Bunun dışında firmalar bölgesinde kendi dışındaki firmaların ne iş yaptığını bilmiyor. Odamız sitesinde buna yönelik arama motoru yapalım.” şeklinde konuştu.

Hasan HAMALOĞLU “ Mart 2019 da yeni deprem yönetmeliği yürürlülüğe girecek. Bu konuda üyelerimize yönelik eğitim yapalım” dedi.

Hilmi Erkan AKINCI “ Şubat 2019 da anne babalara yönelik okul öncesi eğitim semineri düzenleyelim” dedi